Heeft u interesse in onze diensten?

Eigen theorielokaal

Volg een prettige theoriecursus

}

Jarenlange Ervaring

Sinds 1962

Betaalbaarheid

Betaal contant / met de pin of bespaar met onze rittenkaart!

Z

Kwaliteit

Hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel

Home » Autorijschool Lichtenvoorde

Autorijschool Lichtenvoorde

Ben jij op zoek naar een goede autorijschool in de buurt van Lichtenvoorde en Aalten? Dan ben je bij Rijschool te Winkel in Winterswijk aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten rijopleidingen: voor de personenauto, voor de bromfiets en voor de motor. Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan neem je rijlessen bij een professional als Rijschool te Winkel!

Theorie- en praktijklessen voor de personenauto bij autorijschool nabij Lichtenvoorde en Aalten

Wanneer je je rijbewijs wilt gaan halen, dan komen daarbij zowel theorielessen als praktijklessen kijken. Bij Rijschool te Winkel kun je beide lessen volgen. Wij geven namelijk allereerst de theoriecursus voor de categorie B. Dat doen wij in ons eigen theorielokaal. Ten tweede kun je bij ons je gehele rijopleiding voor je rijbewijs in de categorie B volgen. Bij Rijschool te Winkel verzorgen wij een rijopleiding op maat. Dat betekent dat de rijopleiding geheel is aangepast aan jouw behoeften. Woon je in Winterswijk of in de directe omgeving, zoals in Lichtenvoorde of Aalten; dan zorgen wij als professionele autorijschool dat je thuis wordt opgehaald.

De werkwijze van Rijschool te Winkel

Bij Rijschool te Winkel hanteren wij een professionele werkwijze en bieden wij je diverse mogelijkheden. Zo kun je één of meerdere uren per week aan lessen inplannen, maar je kunt er bij ons ook voor kiezen twee uur durende lessen te volgen. Daarnaast kunt je bij Rijschool te Winkel een rittenkaart kopen, die je kunt gebruiken bij elke rijles. Ook is het mogelijk een verkorte rijopleiding te volgen. Aan de hand van een oriëntatierit kunnen wij voor je bepalen welke cursus het beste bij jou past, zodat je de grootste kans hebt op slagen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over één van onze rijopleidingen? Of wil je de rijopleiding voor je rijbewijs in de categorie B bij onze autorijschool in Winterswijk, nabij Lichtenvoorde en Aalten, volgen? Dan kun je contact met ons opnemen. Bel naar 0543-517900, onze medewerkers staan je graag te woord. [link aantal=”3″ output=”inline”]

RITTENKAART

Vraag een rittenkaart aan en bespaar op rijleskosten!

Dinsdag: 19:30 – 21:30
Donderdag: 19:30 – 21:30