Heeft u interesse in onze diensten?

Eigen theorielokaal

Volg een prettige theoriecursus

}

Jarenlange Ervaring

Sinds 1962

Betaalbaarheid

Betaal contant / met de pin of bespaar met onze rittenkaart!

Z

Kwaliteit

Hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel

Home » Rijschool Lichtenvoorde

Rijschool Lichtenvoorde

Verkeersschool te Winkel is een professionele rijschool in Winterswijk, in de nabije omgeving van Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten. Bij ons kun je diverse rijlessen volgen. Zo bieden wij je de mogelijkheid je rijbewijs voor personenauto’s te halen, maar kun je ook kiezen een rijopleiding te volgen voor de motor of bromfiets. Wij bieden rijlessen op maat, zodat jouw slagingskans altijd optimaal is!

Diverse rijlessen bij rijschool in omgeving Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten

Bij Verkeersschool te Winkel, rijschool in de omgeving van Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten, kun je verschillende rijlessen volgen:

  • Rijlessen personenauto categorie B;
  • Rijlessen personenauto en aanhanger (BE);
  • Rijlessen motor (categorie A1 en A2);
  • Rijlessen bromfiets (categorie AM).

Al onze rijlessen worden gegeven door enthousiaste en professionele instructeurs met verstand van zaken. Bij Verkeersschool te Winkel bieden wij bovendien rijlessen op maat. Voordat je begint, stellen we dan ook precies vast welk lessenpakket het beste bij jou past. Zo kun je op jouw eigen tempo en eigen manier je rijbewijs halen.

Theorielessen bij Verkeersschool te Winkel

Niet alleen voor rijlessen voor personenauto, motor en bromfiets kun je bij onze rijschool in de omgeving van Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten terecht, ook voor theorielessen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Verkeersschool te Winkel bieden wij de theoriecursus voor de categorie B. Wij beschikken over ons eigen theorielokaal, waar je op een leuke, instructieve, interessante en prettige manier wordt geleerd over de theorie achter het autorijden. Bij Verkeersschool te Winkel kun je ook theorieboeken en cd-roms verkrijgen. Onze theorielessen worden in de avond gegeven, op dinsdag in donderdag.

Opgeven voor een theorie- of rijopleiding

Wil jij je opgeven voor theorielessen of één van onze rijopleidingen? Dat kun je telefonisch bij ons doen. Neem contact op met Verkeersschool te Winkel door te bellen naar 0543-517900. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen bij vragen. Wij beantwoorden ze graag!

RITTENKAART

Vraag een rittenkaart aan en bespaar op rijleskosten!

Dinsdag: 19:30 - 21:30
Donderdag: 19:30 - 21:30