Heeft u interesse in onze diensten?

Eigen theorielokaal

Volg een prettige theoriecursus

}

Jarenlange Ervaring

Sinds 1962

Betaalbaarheid

Betaal contant / met de pin of bespaar met onze rittenkaart!

Z

Kwaliteit

Hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel

Home » Motorrijles Aalten

Motorrijles Aalten

Wil je motorrijles volgen en woon je in de omgeving van Aalten? Dan kun je terecht bij Verkeersschool te Winkel in Winterswijk. Dit ligt op zeer korte afstand van elkaar. Wij zijn specialist in het geven van verschillende rijlessen voor verschillende voertuigen. Zo kun je bij ons je rijlessen voor de personenauto, motor en bromfiets volgen. Bij Verkeersschool te Winkel ontvang je altijd rijlessen op maat!

Motorrijles in de omgeving van Aalten voor drie typen motorrijbewijzen

Bij Verkeersschool te Winkel, nabij Aalten, kun je motorrijles volgen voor drie verschillende motorrijbewijzen. Zo bieden wij rijles voor:

  • Het motorrijbewijs in de categorie A1 (lichte motor);
  • Het motorrijbewijs in de categorie A2 (middelzware motor);
  • Het motorrijbewijs in de categorie A2 (zware motor).

Het type rijles dat je kunt halen, is volledig afhankelijk van het vermogen van de motor, je leeftijd en je ervaring met motorrijden. Kies je voor het volgen van rijlessen voor één van de motorrijbewijzen? Dan stellen wij een speciaal lessenpakket voor je samen. Het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit twee delen: een examen Voertuigbeheersing (AVB) en een examen Verkeersdeelneming (AVD).

Neem contact met ons op!

Wil jij je graag inschrijven voor motorrijles bij Verkeersschool te Winkel in de omgeving bij Aalten? Dan kun je contact met ons opnemen. Heb je vragen voor ons? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Contact opnemen doe je door te bellen naar Verkeersschool te Winkel op het telefoonnummer 0543-517900.

RITTENKAART

Vraag een rittenkaart aan en bespaar op rijleskosten!

Dinsdag: 19:30 - 21:30
Donderdag: 19:30 - 21:30