Heeft u interesse in onze diensten?

Eigen theorielokaal

Volg een prettige theoriecursus

}

Jarenlange Ervaring

Sinds 1962

Betaalbaarheid

Betaal contant / met de pin of bespaar met onze rittenkaart!

Z

Kwaliteit

Hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel

Home » Motorrijbewijs Lichtenvoorde

Motorrijbewijs Lichtenvoorde

Wil jij je motorrijbewijs halen in de omgeving van Lichtenvoorde of Groenlo? Dan is het wellicht een optie dat te doen bij Verkeersschool te Winkel, in Winterswijk. Wij zijn een professionele rijschool, waar je les krijgt van professionals in het vakgebied. Bij ons kun je je motorrijbewijs halen, maar je kunt ook je rijbewijs voor de personenauto of je bromfietsrijbewijs halen. Daarnaast is het mogelijk bij Verkeersschool te Winkel je theorielessen te volgen.

Motorrijbewijs halen in omgeving Lichtenvoorde en Groenlo

Bij Verkeersschool te Winkel bieden wij rijlessen aan voor het halen van drie verschillende motorrijbewijzen vanuit onze rijschool in Winterswijk, nabij Lichtenvoorde en Groenlo:

  • Motorrijbewijs in de categorie A1: rijbewijs voor de lichte motor. Dit rijbewijs kun je halen vanaf een leeftijd van 18 jaar. Het examen voor dit rijbewijs bestaat uit twee delen: een examen Voertuigbeheersing (AVB A1) en een examen Verkeersdeelneming (AVD A1).
  • Motorrijbewijs in de categorie A2: rijbewijs voor de middelzware motor. Dit rijbewijs kun je halen vanaf een leeftijd van 20 jaar. Het examen voor dit rijbewijs bestaat uit twee delen: een examen Voertuigbeheersing (AVB A2) en een examen Verkeersdeelneming (AVD A2).
  • Motorrijbewijs in de categorie A2: rijbewijs voor de zware motor. Dit rijbewijs kun je halen wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een motorrijbewijs in de categorie A2. Ben je 24 jaar, dan mag je rechtstreeks dit examen doen. Afhankelijk van het rijbewijs dat je bezit bestaat het examen uit een examen Voertuigbeheersing (AVB) en een examen Verkeersdeelneming (AVD), of alleen een examen Verkeersdeelneming (AVD).

Schrijf je nu in!

Ben jij geïnteresseerd in het halen van je motorrijbewijs bij Verkeersschool te Winkel, nabij Lichtenvoorde en Groenlo? Schrijf je dan nu in! Heb je vragen? Dan kun je die telefonisch aan ons stellen. Bel dan naar 0543-517900.

RITTENKAART

Vraag een rittenkaart aan en bespaar op rijleskosten!

Dinsdag: 19:30 - 21:30
Donderdag: 19:30 - 21:30