Heeft u interesse in onze diensten?

Eigen theorielokaal

Volg een prettige theoriecursus

}

Jarenlange Ervaring

Sinds 1962

Betaalbaarheid

Betaal contant / met de pin of bespaar met onze rittenkaart!

Z

Kwaliteit

Hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Aanhanger rijbewijs Lichtenvoorde

Je aanhanger rijbewijs (BE) haal je gemakkelijk bij Verkeersschool te Winkel in Winterswijk, nabij Lichtenvoorde. Bij Verkeersschool te Winkel kun je terecht voor rijlessen voor diverse voertuigen. Zo kun je lessen volgen voor de personenauto, motor en bromfiets. Bij ons wordt je altijd geïnstrueerd door professionals met een ruime ervaring in het vakgebied.

Aanhanger rijbewijs (BE) halen bij dé specialist in de omgeving van Lichtenvoorde

Bij Verkeersschool te Winkel noemen wij onszelf niet voor niets dé specialist op het gebied van rijlessen. Onze professionele rijschool in Winterswijk bestaat al ruim 50 jaar! Wij bieden dan ook voldoende ervaring in het vakgebied. Wanneer je een aanhanger rijbewijs (BE) wilt halen in de omgeving van Lichtenvoorde, ben je bij Verkeersschool te Winkel dan ook aan het juiste adres. Ben je in het bezit van een rijbewijs in de categorie B, dan kun je vaak na zes praktijklessen al op praktijkexamen. Bij ons leer je:

  • Aan- en afkoppelen van de aanhanger;
  • Beheersing van het voertuig;
  • Voor- een achteruit rijden.

Haal je je aanhanger rijbewijs (BE) bij Verkeersschool te Winkel nabij Lichtenvoorde? Dan mag je een personenauto met aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo en onder speciale voorwaarden een zwaardere aanhanger of oplegger vervoeren.

Diverse andere rijlessen bij Verkeersschool te Winkel

Ben je nog niet in het bezit van je rijbewijs in de categorie B en wil je een aanhanger rijbewijs (BE) gaan halen bij Verkeersschool te Winkel in de omgeving van Lichtenvoorde? Dan moet je eerst je rijbewijs B halen. Dat kan ook bij Verkeersschool te Winkel. Ook voor rijlessen voor je motorrijbewijs en bromfiets kun je bij ons terecht. Moet je nog op theorie-examen? Bij Verkeersschool te Winkel kun je ook theorielessen volgen in ons eigen theorielokaal. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan naar het telefoonnummer 0543-517900.

RITTENKAART

Vraag een rittenkaart aan en bespaar op rijleskosten!

Dinsdag: 19:30 - 21:30
Donderdag: 19:30 - 21:30